Transformatie | LeaRn
15122
single,single-portfolio_page,postid-15122,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-9.1.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

LeaRn

Transformatie Bouw Lean

Over dit project

In dit verhaal zijn er alleen maar winnaars.
Habenu – van de Kreeke • Bas van de Kreeke • Algemeen directeur

Verbazingwekkend!
Bouwonderneming Haex • Joeri Haex • Gedelegeerd bestuurder

Iedereen stimuleren om iedere dag met veel plezier te verbeteren. Zoveel mogelijk meerwaarde creëren voor de klant, zo min mogelijk verspillen. Dat is waar het met LeaRn om draait.

‘Lean’ is een manier van werken die al in heel veel sectoren wordt toegepast en zijn vruchten heeft afgeworpen. Maar de bouwsector in België was tot voor kort nog niet volledig bewust van de meerwaarde van deze manier van werken. Transformatie Bouw Limburg heeft daarom een uniek traject uitgestippeld om bedrijven de omslag te maken naar lerende ofwel LeaRn organisaties die anders (durven) denken en die flexibel genoeg zijn om te kunnen inspelen op een steeds veranderende markt.

PDF iconLearn Kickoff 01-10

PDF iconInspiratiesessie LeaRn 25-06-2015

PDF iconInspiratiesessie LeaRn 14-04-2016

 

Lean, begin er gewoon aan

Lean moet bedrijfsprocessen in de wegenbouw optimaliseren, inefficiëntie en verspilling aanpakken en meer waarde creëren voor de klant. Op de jaarvergadering van VlaWeBo Limburg legt Pieter Ahsman, directeur van KWS Infra Eindhoven uit hoe zijn bedrijf al met succes Lean in de wegenbouw toepast.

 

 

Wat is innovatie en hoe uit zich dat in jouw wegenbouwbedrijf?

Lean kan een meerwaarde betekenen voor de bedrijven, ook in de wegenbouw. Op de jaarvergadering van VlaWeBo Limburg legt Pieter Ahsman, directeur van KWS Infra Eindhoven uit wat innovatie voor hem betekent en hoe dit zich uit in zijn bedrijf.

 

Hoe begin je aan Lean in de wegenbouw?

Met Lean starten en Lean integreren in je bedrijfsprocessen is niet altijd eenvoudig. Op de jaarvergadering van VlaWeBo Limburg geeft Pieter Ahsman, directeur van KWS Infra Eindhoven enkele tips hoe je er best kan aan beginnen.

 

Hoe krijg ik iedereen mee in het veranderingsproces?

Ook voor bedrijven die al lang bezig zijn met Lean blijft de uitdaging om alle medewerkers en zeker ook de onderaannemers mee te krijgen in hun veranderings- en verbeterprocessen. Op de jaarvergadering van VlaWeBo Limburg toont Pieter Ahsman, directeur van KWS Infra Eindhoven hoe je de betrokkenheid bij alle stakeholders kan vergroten.

 

Welk effect heeft Lean op de relatie met je opdrachtgever?

Streven naar een (nog) grotere meerwaarde voor de klant en omgeving hoort bij de Lean-filosofie. Ook de opdrachtgever speelt een cruciale rol in de Lean-successen. Op de jaarvergadering van VlaWeBo Limburg schetst Pieter Ahsman, directeur van KWS Infra Eindhoven welke impact dit heeft op de relatie met de opdrachtgever en hoe je hen best bij het proces betrekt.

 

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren